μεταφορά ξενοδοχείο Kos Aktis Art κως

English
Greek
Turkish

  


Kos Aktis Art Hotel

διαμονή πάνω στο κύμα της θάλασσας


Ξενοδοχείο Kos Aktis Art


Χτισμένο σε ένα προνομιακό σημείο στο κέντρο της πόλης Κω ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και με όλα του τα δωμάτια να έχουν μαγευτική θέα στο νερό, το ξενοδοχείο Kos Aktis Art αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη. Για το ζευγάρι που ψάχνει μια διήμερη απόδραση το χειμώνα, για εκείνον που περιοδεύει με τη δουλειά του κι αναζητά ένα μέρος να ξαποστάσει, για τον ποδηλάτη που εξερευνεί νέα μέρη πάνω σε δύο τροχούς, για όλους που επιθυμούν να γευτούν έστω για μια φορά την αυθεντική εμπειρία της αρχαίας ελληνικής φιλοξενίας. Από το 2005 που ξεκίνησε να λειτουργεί μέχρι σήμερα παραμένει αγαπημένο μέρος των ανθρώπων που λατρεύουν την καθημερινή επαφή με τη θάλασσα. Τα τριάντα έξι δωμάτια και οι έξι σουίτες του, που είναι ισάριθμα χωρισμένα σε τρεις ορόφους, έχουν θέα στην Αλικαρνασσό, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα ελληνικά σύνορα. Την ημέρα, στο ευρύχωρο μπαλκόνι, ο ταξιδιώτης χαίρεται τα παιχνίδια του ήλιου με τα χρώματα στον ουρανό, ενώ το βράδυ βυθίζεται στη σιωπή της νύχτας και χαζεύει τα αστέρια. Αν έχει πανσέληνο, θα δει το φεγγάρι να καθρεφτίζεται στο ατάραχο, σκούρο μπλε της θάλασσας.

Αριστερά του «Kos Aktis» στέκει αγέρωχο από το 1927 το παλαιότερο ξενοδοχείο του νησιού, το «Albergo Gelsomino», δεξιά απλώνεται ο ποδηλατόδρομος με τους φοίνικες που οδηγεί στη μαρίνα του νησιού κι από την εσωτερική πλευρά, απέναντι από την κεντρική είσοδο, δεσπόζει ο αιωνόβιος φίκος στο πάρκο της Βασιλέως Γεωργίου.Γενικότερα, το στοιχείο που χαρακτηρίζει την κατασκευή του ξενοδοχείου είναι αναμφίβολα το γυαλί. Οι ενιαίες τζαμαρίες των διαδρόμων και των δωματίων το κάνουν απόλυτα διαμπερές κι επιτρέπουν τη φυσική επικοινωνία του κτιρίου με τους κοινόχρηστους χώρους. Το παχύ γυαλί στα μπαλκόνια μετατρέπει τα εξωτερικά χωρίσματα των δωματίων σε στοιχισμένους καμβάδες, όπου ο ουρανός αντανακλάται κάθε φορά με διαφορετικούς χρωματισμούς. Από μακριά, μοιάζουν με αιωρούμενoυς πίνακες ζωγραφικής.

Τ
ςςτο ισόγειο του κτιρίου, οι συρόμενες γυάλινες πόρτες στο bar-restaurant «Η2Ο», δίνουν στους θαμώνες την αίσθηση ότι τα τραπέζια βγαίνουν μέσα από τη θάλασσα. Με άλλα λόγια, όπου κι αν σταθεί ο ταξιδιώτης μέσα στο ξενοδοχείο, έχει τη δυνατότητα είτε να έρθει σε οπτική επαφή με το υγρό στοιχείο είτε να παρατηρήσει τα διάφορα ερεθίσματα εκτός κτιρίου.Αυτός άλλωστε ήταν κι ο αρχικός στόχος. Να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα στους χώρους του ξενοδοχείου οι δυναμικές εικόνες που γεννιούνται κάθε στιγμή από το συνδυασμό της κίνησης του νερού και της εναλλαγής της έντασης του φωτός. Έτσι, ο ταξιδιώτης νιώθει διαρκώς ότι το περιβάλλον του αλλάζει, αν κι αυτό στην πραγματικότητα μένει ακίνητο.

Αφού απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου σας, σας συνιστούμε να κάνετε το μονοήμερο μεταφοράδι στη Νίσυρο ακριβώς απέναντι από την Καρδάμαινα. Αφιερώστε μια μέρα για να νιώσετε το περιβάλλον ενός κρατήρα ηφαιστείου, να περπατήσετε στα στενά σοκάκια και να δοκιμάσετε τοπικά παραδοσιακά πιάτα. Επίσης, εάν θέλετε να κάνετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο, μπορείτε να επιλέξετε την εκδρομή στα 3 νησιά (Πλάτη, Κάλυμνος, Ψέριμος). Απολαύστε την καθαρή θάλασσα, το γαλάζιο του Αιγαίου και την ανακάλυψη των νησιών σε μια μέρα.

Επιλέξτε την εταιρεία μας για τη μεταφορά σας ,με χαμηλό κόστος από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Κω στο Kos Aktis Art Hotel, συνδυάζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος. Παράλληλα προτείνουμε να ανακαλύψετε τις μοναδικές εκδρομές μας στο νησί της Κω και τα γύρω νησιά.

Transfer Details

Kos Airport Transfer to Kos Aktis Art Hotel

Price: 60
Persons: 1-5