μεταφορά ξενοδοχείο Kosta Palace City κως

English
Greek
Turkish

  


Kosta Palace City Hotel

στην καρδιά του ιστορικού λιμανιού της Κω


Ξενοδοχείο Kosta Palace City


Tο 4 αστέρων ξενοδοχείο Kosta Palace City, που βρίσκεται ακριβώς στο λιμάνι της Κω. Μια μοναδικά γραφική τοποθεσία με θέα το μεσαιωνικό κάστρο και τις ξύλινες βάρκες, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης της Κω, πολυάριθμους αρχαιολογικούς χώρους και πεντακάθαρες παραλίες. Συνδυάστε τα παραπάνω με 173 άνετα δωμάτια, πανοραμική πισίνα και μπαρ στον τελευταίο όροφο, ευρύχωρο εστιατόριο και μπαρ με βεράντα δίπλα στο λιμάνι και θα έχετε μια τέλεια εμπειρία.

Αφού απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου σας, σας συνιστούμε να κάνετε το μονοήμερο μεταφοράδι στη Νίσυρο ακριβώς απέναντι από την Καρδάμαινα. Αφιερώστε μια μέρα για να νιώσετε το περιβάλλον ενός κρατήρα ηφαιστείου, να περπατήσετε στα στενά σοκάκια και να δοκιμάσετε τοπικά παραδοσιακά πιάτα. Επίσης, εάν θέλετε να κάνετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο, μπορείτε να επιλέξετε την εκδρομή στα 3 νησιά (Πλάτη, Κάλυμνος, Ψέριμος). Απολαύστε την καθαρή θάλασσα, το γαλάζιο του Αιγαίου και την ανακάλυψη των νησιών σε μια μέρα.

Επιλέξτε την εταιρεία μας για τη μεταφορά σας ,με χαμηλό κόστος από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Κω στο Costa Palace City Hotel,συνδυάζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος. Παράλληλα προτείνουμε να ανακαλύψετε τις μοναδικές εκδρομές μας στο νησί της Κω και τα γύρω νησιά.

Transfer Details

Kos Airport Transfer to Kosta Palace City Hotel

Price: 60
Persons: 1-5