Μεταφορές εκδρομές ξεναγήσεις στο νησί της Κω

English
Greek
Turkish

  


Μεταφορές στην Κω
από το αεροδρόμιο σε οποιοδήποτε σημείο του νησιού
Ιδιωτικές περιηγήσεις
με ποιοτικές παροχές
Ιδιωτικές μεταφορές
με εξυπηρέτηση 24/7


Εκδρομές και ξεναγήσεις

στο νησί της Κω, στο νησί του Ιπποκράτη στη γενέτειρα της Ιατρικής, αφήστε μας γίνουμε οι τοπικοί ξεναγοί σας. Κλείστε τις μεταφορές και τις περιηγήσεις σας στο νησί της Κω με την εταιρεία μας Kos Transfers and Tours, αφήστε τις διακοπές σας σε άτομα με εμπειρία στον τουρισμό.Απολαύστε μοναδικές στιγμές επιλέγοντας από τις εκδρομές μας : ημερήσια κρουαζιέρα στα 3 νησιά Πλατύ Κάλυμνο Ψέριμο, εκδρομή στη Νίσυρο, καθημερινή ημερήσια εκδρομή στην Αλικαρνασσό Τουρκίας Μπόντρουμ, γύρος νησιού της Κω, ηλιοβασίλεμα στην Ζιά, νεροτσουλήθρες Lido, ιδιωτική ξενάγηση στην Κω, ξενάγηση σε γκρουπ. Επιλέξτε μία από τις οργανωμένες εκδρομές μας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Η κάθε σας στιγμή στο νησί μας θα είναι μοναδική γιαυτό εμείς είμαστε εδώ για να σας την προσφέρουμε άμεσα, με ασφάλεια και με επαγγελματισμό.


Υπηρεσίες μεταφοράς στην Κω

Στο νησί της Κω έχετε το δικό σας ταξιδιωτικό γραφείο για τις μεταφορές σας!Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ικανοποιητικές τιμές, επαγγελματίες οδηγούς με ιδιωτικά αυτοκίνητα, μίνι λεωφορεία και τουριστικά λεωφορεία.

Υπηρεσίες ιδιωτικής μεταφοράς

• Σε ολόκληρο το νησί της Κω
• Προσωπικές - ομαδικές - εταιρικές κινήσεις
• Κινήσεις για ειδικές περιστάσεις (VIP, γάμους, εκδηλώσεις κ.λπ.)

Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο της Κω.

Το γραφείο μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω Ιπποκράτης. Κατά την άφιξη ή την αναχώρησή σας, θα υπάρχει ένα άτομο του γραφείο μας για να σας βοηθήσει και να σας ενημερώσει. Αξιόπιστη μεταφορά από το αεροδρόμιο σε όλες τις περιοχές του νησιού.

Μεταφορές με πλοία και λιμάνια της Κω

Το νησί της Κω έχει τρία λιμάνια και μια μαρίνα για σκάφη αναψυχής.Το κεντρικό λιμάνι της βρίσκεται στην πόλη της Κω, όπως και η Μαρίνα, υπάρχει ακόμα το λιμάνι της Καρδάμαινας και το λιμάνι του Μαστιχαρίου. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη μεταφορά σας από οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή μέρος που χρειάζεστε στην Κω σε λιμάνια άμεσα και οικονομικά.

Ατομική μεταφορά / Ομαδική μεταφορά
Έχετε έρθει στο νησί του μεγάλου δασκάλου της Ιατρικής του Ιπποκράτη για διακοπές, ελάτε μαζί να σχεδιάσουμε τη μεταφορά σας και την περιήγησή σας. Εξοικονομήστε χρόνο, άνεση και ασφάλεια σε συνεργασία με το έμπιστο προσωπικό μας που είναι πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζεστε.Επαγγελματικά ραντεβού ή συνέδρια, είμαστε εκεί για να σας παραδώσουμε ακριβώς την ώρα που θέλετε.

VIP υπηρεσίες μεταφοράς στην Κω
Προτιμάτε την υπηρεσία μεταφοράς για μια ειδική περίστασηΜεταφορές για ειδικές περιστάσεις (VIP, γάμους, εκδηλώσεις κ.λ.π. περίσταση (VIP, κοινωνική εκδήλωση ή μεγάλη εκδήλωση); Χρειάζεστε υπηρεσία μεταφοράς με οδηγό; Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα και άνεση. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τα καλύτερα πακέτα ιδιωτικών περιηγήσεων στην Κω ή για πολλές μεταφορές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.