μεταφορά ξενοδοχείο Royal Bay κως

English
Greek
Turkish

  


Royal Bay Hotel

διαμονή με θέα το γραφικό νησί Καστρί


Ξενοδοχείο Royal Bay Hotel


Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Royal Bay άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2014 στην όμορφη περιοχή Κέφαλος στο νησί της Κω, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής και εδώ μπορείτε να ζήσετε αξέχαστες διακοπές.Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία με αξεπέραστη θέα στο νησί του Αγίου Νικολάου και στο Αιγαίο.Στη ζεστή οικογενειακή μας πορεία, στο φιλικό προς την οικογένεια ξενοδοχείο θα απολαύσετε υπέροχη εξυπηρέτηση από το φιλικό και ελκυστικό προσωπικό μας από τη στιγμή που θα φτάσετε μέχρι την τελευταία στιγμή της αναχώρησής σας.Υπάρχουν 46 πολυτελή δωμάτια που περιλαμβάνουν 1 σουίτα και 3 οικογενειακά δωμάτια.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με το ίδιο εξαιρετικό πρότυπο που καλύπτει κάθε σας ανάγκη.Μπορείτε να συνδυάσετε τη διαμονή σας μαζί μας στο Royal Bay με επισκέψεις σε μερικά από τα ομορφότερα αξιοθέατα του ιστορικού νησιού της Κω και επίσηςτα γειτονικά νησιά. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο θέρετρο του Κέφαλου κοντά σε όλες τις τοπικές ανέσεις και μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο.Επισκεφθείτε το Royal Bay και συνδυάστε την παραδοσιακή φιλοξενία με τη διακριτική πολυτέλεια και τις σύγχρονες ανέσεις.

Αφού απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου σας, σας συνιστούμε να κάνετε το μονοήμερο μεταφοράδι στη Νίσυρο ακριβώς απέναντι από την Καρδάμαινα. Αφιερώστε μια μέρα για να νιώσετε το περιβάλλον ενός κρατήρα ηφαιστείου, να περπατήσετε στα στενά σοκάκια και να δοκιμάσετε τοπικά παραδοσιακά πιάτα. Επίσης, εάν θέλετε να κάνετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο, μπορείτε να επιλέξετε την εκδρομή στα 3 νησιά (Πλάτη, Κάλυμνος, Ψέριμος). Απολαύστε την καθαρή θάλασσα, το γαλάζιο του Αιγαίου και την ανακάλυψη των νησιών σε μια μέρα.

Επιλέξτε την εταιρεία μας για τη μεταφορά σας, με χαμηλό κόστος από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Κω στο Royal Bay Hotel, συνδυάζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος. Παράλληλα προτείνουμε να ανακαλύψετε τις μοναδικές εκδρομές μας στο νησί της Κω και τα γύρω νησιά.